Υπέροχο snack για όλες τις ώρες

Εκτέλεση

0/0 βήματα
  1. Τρίβουμε στο πολύ ψιλό την παρμεζάνα και το τσένταρ.
  2. Βάζουμε τα τριμμένα τυριά σε μπολ μαζί με την πάπρικα και το αλεύρι.
  3.  Ανακατεύουμε καλά.
  4. Προσθέτουμε το παγωμένο βούτυρο και ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι το μείγμα να γίνει σαν βρεγμένη άμμος.
  5.  Ρίχνουμε λίγο νερό μέχρι να έχουμε μια ωραία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
  6. Ανοίγουμε φύλλο , κόβουμε με κουπ πατ τα μπισκότα μας ,τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.