Εκτέλεση
0/0 βήματα- Ξεκινάμε κόβοντας το χοιρινό σε μικρές μερίδες. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι και το περνάμε από το αλεύρι.
- Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το χοιρινό μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μετά από λίγο το σκόρδο.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης, αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνουμε το ζωμό μέχρι να σκεπάσει το κρέας μας και αφήνουμε να βράσει 1 ½ με 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό.
- Όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο και η σάλτσα έχει σχεδόν δέσει ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια που τα έχουμε βράσει δύο λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στο πακέτο.
- Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση