Εκτέλεση

0/0 βήματα
  1. Ξεκινάμε κόβοντας το χοιρινό σε μικρές μερίδες. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι και το περνάμε από το αλεύρι.
  2. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το χοιρινό μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μετά από λίγο το σκόρδο.
  4. Σβήνουμε με το κρασί.
  5. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης, αλάτι και πιπέρι.
  6. Ρίχνουμε το ζωμό μέχρι να σκεπάσει το κρέας μας και αφήνουμε να βράσει 1 ½ με 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό.
  7. Όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο και η σάλτσα έχει σχεδόν δέσει ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια που τα έχουμε βράσει δύο λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στο πακέτο.
  8. Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι.