Εύκολες με 5 μόνο υλικά
Εκτέλεση
0/0 βήματα- Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, το μέλι, τη ζάχαρη και τα λιώνουμε σε Μπεν Μαρί . Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα στο μπολ τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
- Στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί 25 ×21 και ρίχνουμε το μείγμα. Το στρώνουμε καλά με μια μαρίζ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου,μέχρι να ροδίσει.
- Όταν είναι έτοιμο αφήνουμε να κρυώσει. Πριν κρυώσει τελείως κόβουμε σε κομμάτια.
- Όταν πια κρυώσει καλά βουτάμε στη λιωμένη κουβερτουρα.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση