Εύκολες με 5 μόνο υλικά

Εκτέλεση

0/0 βήματα
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, το μέλι, τη ζάχαρη και τα λιώνουμε σε Μπεν Μαρί . Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα στο μπολ τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
  2. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί 25 ×21 και ρίχνουμε το μείγμα. Το στρώνουμε καλά με μια μαρίζ.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου,μέχρι να ροδίσει.
  4. Όταν είναι έτοιμο αφήνουμε να κρυώσει. Πριν κρυώσει τελείως κόβουμε σε κομμάτια.
  5. Όταν πια κρυώσει καλά βουτάμε στη λιωμένη κουβερτουρα.