Εύκολη και πολύ νόστιμη κασερόπιτα.

 

Εκτέλεση

0/0 βήματα
  1. Για το φύλλο: Σε Μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπεικιν παουντερ, το αλάτι και την σόδα αναψυκτικό. Ανακατεύουμε λίγο με ένα σύρμα και στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ωραία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
  2. Κάνουμε την ζύμη σαν μπάλα , τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 15 λεπτά να ξεκουραστεί.
  3. Ανοίγουν φύλλο και το στρώνουμε σε ταψί ,μέσα βάζουμε τα τυριά και κλείνουμε με δεύτερο φύλλο.
  4. Αλείφουμε το φύλλο με έναν κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C σε αντιστάσεις ,για 45 με 50 λεπτά περίπου.